De brasserie in Waimes

 

Vous pouvez retrouver notre CARTE TAKE AWAY sur notre page Facebook https://fr-fr.facebook.com/brasseriechezgerty/

Gerty Linnertz en zijn team

37 jaar geleden begon Gerard Linnertz, beter bekend als Gerty, aan een project dat maar weinig succes had. De geschiedenis begint in 1982 met de bistro van een dorp genaamd
« Le Charleston ».

In 1988 kreeg Gerty de mogelijkheid om het rijtjeshuis, de voormalige Toyota Nachsem-garage, te kopen. Omringd door familie en vrienden, en geleid door zijn passie voor gastronomie, wijnen en gastvrijheid, creëerde Gerty “Le Cyrano”, volgend op de transformatie van “Charleston” die in 1998 “Chez Gerty” werd.

Sinds de oprichting is het etablissement voortdurend in ontwikkeling, met de nadruk op de kwaliteit,
de streek en de gezelligheid.

 

Hond toegelaten : +15 euro’s / nacht / dier.

Notre concept

"Le Cyrano" Natuurlijk Restaurant

Geniet van 30 jaar ervaring.

Smaakwandeling in onze prachtige regio.

Breng een uniek moment door, in een vriendelijke sfeer, deel culinaire emoties en ontdek buitengewone wijn/voedsel-combinaties met de raad van Gerty..

5 tafels maximum.

Lees meer

Het terras

Te voet of met de fiets, neem een pauze langs de Ravel. Geniet van ons zonneterras of in de schaduw onder de kastanjeboom.

Lees meer

Gevestigd in het hart van de Oostkantons en begrensd door de Ravel (Vennbahn), ontvangt ons hotel-restaurant u het hele jaar door met zijn 18 volledig gerenoveerde kamers, zijn buitenterras en zijn 2 restaurants.

Verscheidene winter- en zomeractiviteiten (fietstochten, wandelingen, skiën, …). Er is ook een beveiligde garage aanwezig met apparatuur speciaal ontworpen voor fietsen.